Ga naar de inhoud

Zelf je fiets repareren

  • benn 
Zelf je fiets repareren

Vind een fietsenmaker in jouw buurt

Afspraak maken

Binnen 6 uur reactie!

Bel mij terug

Maak een reparatie afspraak

Afspraak maken

Zelf je fiets repareren

Heb je geen tijd om te wachten op een mobiele fietsenmaker? Of wil je voor weinig geld je fiets weer aan de praat krijgen? Dan kun je natuurlijk ook altijd zelf je fiets repareren. We hebben in de loop der jaren veel artikelen en video’s online gezet over het repareren van fietsen. 

Fietsenmakendoejezelf

Op fietsenmakendoejezelf.nl kun je terecht voor heel veel artikelen over fietsreparaties en onderhoud. Zo worden simpele klusjes zoals handvatten vervangen uitgelegd maar ook kun je hier artikelen lezen over fiets versnellingen of andere meer complexe zaken. Onder ieder artikel is er ook de ruimte om vragen te stellen. Kom je er niet helemaal uit? Stel je vraag onder het artikel en wij of andere lezers helpen je verder op weg!

Kun je je fiets zelf onderhouden zonder ervaring?

Jazeker. Met een beetje technisch inzicht en behulp van de online artikelen kun je zelf prima je fiets onderhouden en zelfs repareren. In de afgelopen jaren hebben we al duizenden mensen kunnen helpen met het repareren van hun eigen fiets.

Fietsreparatie video’s

Via ons Youtube kanaal kun je ook zien hoe je zelf je fiets moet repareren. Ook staan er video’s op over hoe je geld kunt verdienen met het repareren van fietsen en het handelen in gebruikte fietsen.

E-Bike repareren

Ben je benieuwd of je ook je elektrische fiets zelf kunt onderhouden? Jazeker. Het reguliere onderhoud verschilt niet zoveel van een normale fiets. Natuurlijk zijn elektronische storingen soms wel wat ingewikkelder. Ook hier hebben we veel artikelen over geschreven op ebikeforum.nl. Hier kun je bijvoorbeeld terecht voor een lijst met de meest voorkomende E-Bike storingscodes.

Mobiele fietsenmaker

Heb je bovenstaande websites bekeken en laat je de reparatie toch liever uitvoeren door een professional? Maak dan een afspraak met één van onze mobiele fietsenmakers. Zit je fiets nog in de garantie? Dan is het vaak ook een goed idee om het onderhoud en de reparaties door een gediplomeerde fietsenmaker uit te laten voeren.

Auteur

Vind een fietsenmaker in jouw buurt

Afspraak maken

Binnen 6 uur reactie!

Bel mij terug

Maak een reparatie afspraak

Afspraak maken